Afdrukken

Bron: SNA News, 25 sept. 2021

De arts Karl Hecht waarschuwt onvermoeibaar voor de gezondheidsgevolgen van digitalisering. De reden: de triviale elektromagnetische straling kan grote schade aanrichten aan kinderen. Daarom is hij gewoon ontzet over de lockdown van scholen. "We zijn constant aan het vechten: kinderen, geen wifi op scholen!" Dit zegt Karl Hecht, geboren in 1924, emeritus hoogleraar neurofysiologie en experimentele en klinische pathologische fysiologie aan de Humboldt-Universität zu Berlin (Charité) in een interview met SNA. "Maar het tegenovergestelde wordt gedaan. Daarom was de lockdown een vreselijke situatie."

Volgens hem is fysiologie de wetenschap van normale levensprocessen. De deelgebieden omvatten spier-, sensorische, zenuw-, bloedsomloop- en beroepsfysiologie. Pathologische fysiologie is de wetenschap van de pathologische functie van levende wezens. Snoek duidt op een onzichtbaar gevaar: "Omdat je de elektromagnetische velden (EMF) niet kunt zien, horen, ruiken en voelen, geloven mensen niet dat ze bestaan. De radiogolven zijn athermisch, dus zonder hitte-effect, en veroorzaken grote schade, vooral bij kinderen."

De arts maakt zich zorgen: "Het jonge organisme, dat nog niet volwassen is, tot de leeftijd van 20 jaar, lijdt grote schade."

Lees hier het hele artikel (in het Duits)